werkwijze

wat moet u doen om aan een op maat gemaakte aanpassingen of hulpmiddel te komen?

 

werkwijze van Aanpassingen.nlU legt uw probleem aan ons voor door gebruik te maken van het reactieformulier of door ons te bellen. In een eerste analyse wordt het probleem in kaart gebracht en wordt gekeken of middels een technische aanpassing een oplossing gebracht kan worden. Als dit het geval is zal een uitvoerige analyse en eventuele meting verricht worden. Aan de hand van deze gegevens zal het ontwerp verder worden uitgewerkt. Tevens zal een offerte gemaakt worden. Voor veel van de aanpassingen die aanpassingen.nl maakt is er een vergoeding beschikbaar. Wij zullen u assisteren bij de aanvraagprocedure. Wordt de offerte goedgekeurd dan zal de aanpassing vervaardigd worden in onze eigen werkplaats.

Ook na het afleveren van de aanpassing of het hulpmiddel houden wij graag contact, voor het evalueren en eventueel corrigeren.

Het werkgebied waarin in we actief zijn in heel Nederland. In de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Breda en Zwolle komen we regelmatig waardoor het maken van een afspraak snel te regelen is.

Hebt u een probleem waar u nog geen passende oplossing voor hebt kunnen vinden, dan kunnen wij iets voor u betekenen. Laat het ons weten, wij denken graag mee naar een goede oplossing!